• Gauthier

ūüá≠ūüáļ A Le Troquet kerti partiai.

Itt a ny√°r √©s a j√≥ idŇĎ, semmi sem term√©szetesebb, ann√°l, hogy zen√©vel √©s egy poh√°r friss√≠tŇĎ roz√© borral √©lveze a naps√ľt√©st. A Le Troquet rendelkez√©s√©re √°ll, hogy kiel√©g√≠tse ezt a teljesen legitim v√°gyat. Csapatunk √∂r√∂mmel mutatja be √Ėnnek kerti parti koncepci√≥j√°t. Esetleg t√∂bbet szeretne megtudni a parti sorozatr√≥l? A megfelelŇĎ helyen j√°r.


Kerti parti by Le Troquet


Kertparti koncepci√≥nkat egy egyszerŇĪ c√©lkitŇĪz√©ssel ind√≠tottuk el:

a c√©l, hogy egy√ľtt √©lvezhess√ľk a kiv√°l√≥ francia borok var√°zs√°t egy atipikus, √ļj √©s egyben kellemes helyen. Hissz√ľk, hogy a megfelelŇĎ k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt a pillanat k√∂nnyen felejthetetlenn√© v√°lhat.

Csapatunk minden egyes kertipartin lehetŇĎs√©get biztos√≠t √Ėnnek arra, hogy felfedezhessen egy √ļj helyet Budapesten, mindezt a j√≥l megszokott francia oldal megtart√°sa mellett.

Mit jelent ez? M√©g ha a helysz√≠n v√°ltozhat is, a koncepci√≥ mindig a k√∂vetkezŇĎ: zene, koncertek, meglepet√©sek, francia bor, √©s term√©szetesen j√≥ t√°rsas√°g, mert ez az eg√©sz r√≥lunk, a k√∂z√∂ss√©g√ľnkrŇĎl sz√≥l.


Minden alkalommal megpr√≥b√°lunk majd elh√≠vni helyi √©s francia mŇĪv√©szeket egyar√°nt, √©s term√©szetesen k√ľl√∂nf√©le zenei st√≠lusokb√≥l. A c√©l az, hogy √ļj mŇĪfajokat fedezz√ľnk fel.

Ne feledkezz√ľnk arr√≥l sem, hogy Francine is minden alkalommal jelen lesz (mostans√°g m√°r r√©mlik a neve, Francine, a Citro√ęn kacs√°nk). Veter√°n aut√≥nk a leg√ļjabb zenei technol√≥gi√°j√°val van ell√°tva, ŇĎ eg√©sz √©jjel t√°ncolni fog.

Az est sor√°n a guinguette szelleme mutatkozik be. Ez az est arra is lehetŇĎs√©get ad, hogy kipr√≥b√°lja mag√°t (vagy megmutassa tehets√©g√©t) a h√≠res francia goly√≥ j√°t√©k, a p√©tanque-ban. Term√©szetesen, a helytŇĎl f√ľggŇĎen, a sport tev√©kenys√©gek list√°ja a k√≠v√°nt m√≥don bŇĎv√≠thetŇĎ.


√Čs v√©g√ľl, de nem utols√≥ sorban: a finom francia bor. Csapatunk gondoskodik arr√≥l, hogy a legjobb borokat k√≠n√°lhassa minden egyes kerti partin, √≠gy √©lvezhetess√© t√©ve ezeket a pillanatokat egy j√≥ ital k√≠s√©ret√©ben a legjobb francia r√©gi√≥kb√≥l. Friss roz√© vagy ny√°ri feh√©r, tal√°n ink√°bb egy gy√ľm√∂lcs√∂s v√∂r√∂s, vagy ford√≠tva, ezt √Ėn d√∂nti el. A kerti parti sorozatok alatt mindig megtal√°lja a Pays d'Oc, Burgundia, Bordeaux vagy √©ppen a Rh√īne-v√∂lgy√©bŇĎl sz√°rmaz√≥ kedvenc borait.


Bastille napi Kerti Parti 2020


Az elsŇĎ kerti partinkat a budapesti V√°rosliget Park sz√≠v√©ben tal√°lhat√≥ Pavilon Kerttel rendezt√ľk. A hatalmas terasszal √©s csod√°latos b√°rral rendelkezŇĎ helyis√©g egy egyed√ľl√°ll√≥ √©lm√©nyt k√≠n√°lt a Francia Nemzeti Nap alkalm√°b√≥l.A téma :

A francia nemzeti √ľnnep. Mivel e fontos nap meg√ľnnepl√©se mindig jobb, ha egy poh√°r kiv√°l√≥ Provence-r√≥z√©val p√°ros√≠tjuk. Mint ezt l√°thatta, ez a hely nagyon hasonl√≠t egy francia pavilonra, a h√≠res guinguette szellemmel, ahogy mi is szeretj√ľk.


A hely :

A Pavilon Kert egy terasz b√°r a V√°rosliget park sz√≠v√©ben. Nyitott helyen, sok f√°val √©s gy√∂ny√∂rŇĪ d√≠sz√≠t√©ssel, t√∂bb mint 100 √ľlŇĎhellyel.

A program :

Az elsŇĎ kerti partihoz egyszerŇĪ programmal √°llt elŇĎ csapatunk: d√©lut√°ni tev√©kenys√©gekkel, zen√©vel √©s francia borral.

A zene szempontjából a Cece & Heron gondoskodott a jó hangulatról. A délután folyamán két mini-koncertet kínált vendégeinknek pop-folk légkörben, amelyet ez a finn-magyar csoport tökéletesen elsajátított.

Ez ut√°n csapatunk egy DJ-szettet k√≠n√°lt vend√©geinknek, amelyet egyenesen Francine j√°tszott le, j√≥l hallotta, a dj pult a kacs√°n volt. A d√©lut√°ni p√©tanque bajnoks√°g el√©rhetŇĎ volt vend√©geink sz√°m√°ra. A rossz idŇĎ ellen√©re sokan megmutatt√°k legjobb l√©p√©seiket. Egy√©b tev√©kenys√©gekrŇĎl kapcsolatosan, hagytuk, hogy vend√©geink gondoskodjanak. Volt nyerem√©ny j√°t√©k, √©s tombola sorsol√°s.


Borok:

A b√°rn√°l v√°logatott roz√©, feh√©r √©s v√∂r√∂s bor volt kaphat√≥. A r√©gi√≥k szempontj√°b√≥l Provence-b√≥l √©s a Pays d'Oc-b√≥l sz√°rmaz√≥ roz√© borok, a burgundi √©s a Pays d'Oc feh√©rborok, valamint a Pays d'Oc v√∂r√∂s borai voltak el√©rhetŇĎek.


Ez az esemény mindenki számára nyitott volt:

Franciaorsz√°g √©s a francia kult√ļra szerelmeseinek, frankofonoknak, nemzetk√∂zieknek, vagy egyszerŇĪen k√≠v√°ncsiskod√≥knak. Term√©szetesen mindannyian sz√≠vesen √ľnnepelj√ľk ezt a Bastille-napot egy√ľtt. Ne feledj√ľk, hogy ez volt az elsŇĎ KertPartink egy√ľtt!


√Ėsszefoglalva


ūüóďÔłŹ 2020. j√ļlius 17., p√©ntek

ūüēĎ 3 √≥r√°t√≥l 10:00 √≥r√°ig

ūüďć Helysz√≠n: Pavilon Kert, V√°rosliget, √Āllatkerti krt. 3. Budapest, a 14.


A belépés ingyenes


CONTACT

E-mail : contact@letroquet-wines.com

T√©l : +36 70 720 4836

Adresse: Budapest, Dr√°va u. 6, 1133 Hongrie

‚Äč

Du mardi au vendredi, de 11h √† 20h et le samedi de 10h √† 18h. 

RESTEZ √Ä LA POINTE :

PROCHAIN

EVENT

#Winemoretime - Le Troquet en Musette

Le 31 octobre 2020

‚Äč

¬© 2020 par Le Troquet Wines Kft. 

0