• Gauthier

ūüá≠ūüáļ Fedezze fel a Le Troquet ‚ÄěMaradj Otthon‚ÄĚ csomagjait!

Mis à jour : juil. 28

A Le Troquet-n√°l szeretj√ľk boldogg√° tenni vevŇĎinket √©s elk√∂telezettek vagyunk abban, hogy a lehetŇĎ legegyszerŇĪbb m√≥don fedezhess√©k fel a legjobb francia borokat. Ehhez l√©trehoztuk a Maradj Otthon csomagokat. 2, 3 vagy 6 √ľveg kiv√°l√≥ bor, minden √≠zl√©shez. Ezek a csomagok minden bizonnyal √∂r√∂m√©re szolg√°lnak az √≠zlelŇĎbimb√≥inak √©s t√∂k√©letesen megfelelnek majd a ny√°ri aperitifk√©nt.

Szeretne t√∂bbet megtudni ezekrŇĎl a csomagokr√≥l? K√∂vesse ezt az √ļtmutat√≥t!


A ‚ÄěMaradj Otthon‚ÄĚ csomag # 1: EgyszerŇĪ √©s √≠zl√©ses

Ennek az elsŇĎ csomagnak egy c√©lja van: megfelelni. Egy feh√©r, egy v√∂r√∂s, alacsony √°ron. Kellemesen fogyaszthat√≥ gourm√©k, illetve azok sz√°m√°ra, akik egyszerŇĪen √©lvezni szeretn√©nek egy √ľveg kiv√°l√≥ bort.

Az elsŇĎ bor ebben a csomagban egy bio Merlot Pays d'Oc-b√≥l, h√≠res m√°rk√°nk, a Les Jamelles-tŇĎl. Ezt a d√©l-franciaorsz√°gi r√©gi√≥ra jellemzŇĎ szŇĎlŇĎfajt√°b√≥l k√©sz√ľlt v√∂r√∂sbort a k√∂rnyezet legnagyobb tiszteletben tart√°sa mellett √°ll√≠tj√°k elŇĎ. Hossz√ļ lecseng√©sŇĪ, b√°rsonyos, t√∂k√©letesen kiegyens√ļlyozott. Remek√ľl p√°ros√≠that√≥ a ny√°ri √©telekkel.

A m√°sodik bor ebben az elsŇĎ csomagban, a Les Petites Jamelles feh√©r bor szint√©n a Pays d'Oc-b√≥l. A Grenache-b√≥l √©s Sauvignonb√≥l k√©sz√ľlt bor szint√©n a Les Jamelles-tŇĎl sz√°rmazik. Hosszan tart√≥ √©s kerek √≠z, ami nagyszerŇĪ frissess√©get √©s kellemes egyens√ļlyt ny√ļjt. A t√∂k√©letes felfriss√ľl√©s egy forr√≥ ny√°ri d√©lut√°non.A ‚ÄěMaradj Otthon‚ÄĚ csomag # 2: a 3 √ľvegbŇĎl √°ll√≥ ‚ÄěTour de France‚ÄĚ

A m√°sodik csomaggal belek√≥stolhat a legh√≠resebb francia borvid√©kek boraiba: Bordeaux, Bourgogne √©s term√©szetesen a Pays d'Oc. Egy igazi francia k√∂rutaz√°s, an√©lk√ľl, hogy elhagyn√° otthon√°t.

A ‚ÄěMaradj Otthon‚ÄĚ csomag # 2 elsŇĎ bora a h√≠res Ch√Ęteau Macard 2016, OEM Bordeaux Sup√©rieur. Az igazi bordeaux-i bor. Ebben az √ľvegben mindent megtal√°l, amit egy Bordeaux csak k√≠n√°l tud: kellemes arom√°t, kifinomult √©s kiegyens√ļlyozott √≠zt.

A m√°sodik bor egy 2018-os Bourgogne Chardonnay a Domaine de Pouilly-tŇĎl. A Chardonnay burgundiai embl√©m√°s szŇĎlŇĎfajt√°ja, amelynek b√°rsonyos √©s term√©szetes √≠z√©t most otthon is megismerhet.

A franciaorsz√°gi k√∂rutaz√°s befejez√©s√©hez nincs jobb √ļtit√°rs, mint a Clair de Ros√© a Pays d'Oc-b√≥l. Kiegyens√ļlyozott √©s hosszan tart√≥ gy√ľm√∂lcs√∂s √≠z√©vel, ez a roz√© bor a t√∂k√©letes v√°laszt√°s aperitifnek.A ‚ÄěMaradj Otthon‚ÄĚ csomag #3: ne hagyjon ki semmit a francia √≠zekbŇĎl

A harmadik csomagunk az igazi √≠nyencek, illetve azok sz√°m√°ra k√©sz√ľlt, akik semmit sem szeretn√©nek kihagyni a francia √≠zvil√°gb√≥l. 6 bor, 3 borvid√©k, az elsŇĎ √©s m√°sodik csomag √∂sszes √≠ze egy pr√©mium csomagba kombin√°lva, hogy mindenkinek jusson.

Ebben a csomagban megtal√°lhat√≥ a Ch√Ęteau Macard 2016 gazdags√°ga, a Bourgogne Chardonnay 2018 frissess√©ge, a Clair de Ros√© Les Jamelles√© gy√ľm√∂lcs√∂s oldala, a nagy klasszikus a Merlot Organic, valamint nem egy, hanem k√©t √ľveg Petites Jamelles feh√©r bor, mert p√°rosan sz√©p az √©let (garant√°ljuk, hogy a m√°sodikra is sz√ľks√©g lesz).

Ez a harmadik csomag arra lett kital√°lva, hogy csal√°dj√°val vagy bar√°taival egy√ľtt fedezz√©k fel a francia borok soksz√≠nŇĪs√©g√©t. √Člvezze a k√∂zelgŇĎ sz√©p napokat, √©s laz√≠tson a Le Troquet kiv√°l√≥ francia borai k√≠s√©ret√©ben.MeggyŇĎzt√ľk, vagy esetleg m√©g mindig bizonytalan?

Nyugodtan tegye fel k√©rd√©seit nek√ľnk e-mailben a contact@letroquet-wines.com c√≠men, vagy keressen fel minket k√∂z√∂ss√©gim√©dia oldalainkon.

További információkért kattintson.

CONTACT

E-mail : contact@letroquet-wines.com

T√©l : +36 70 720 4836

Adresse: Budapest, Dr√°va u. 6, 1133 Hongrie

‚Äč

Du mardi au vendredi, de 11h √† 20h et le samedi de 10h √† 18h. 

RESTEZ √Ä LA POINTE :

PROCHAIN

EVENT

#Winemoretime - Le Troquet en Musette

Le 31 octobre 2020

‚Äč

¬© 2020 par Le Troquet Wines Kft. 

0